Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Με έναν διαφορετικό τρόπο θα γιορτάσουν φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά των παραγωγών της Νάξου...

christmas boatΤα παιδιά των παραγωγών της ΕΑΣ θα στείλουν τα τρόφιμα αυτά μαζί με την αγάπη και τις ευχές τους, σε παιδιά που αυτές τις Άγιες μέρες τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και του Χαμόγελου του Παιδιού.
Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στην παραλία της Νάξου (μπροστά από το πρατήριο της ΕΑΣ) και προσκαλούν όλους να συμμετέχουν στο στολισμό του διαφορετικού αυτού ψαροκάικου ...της αγάπης. 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης και μικροί μαθητές των σχολείων της Νάξου που θα ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα των Κυκλάδων και θα στείλουν τα γράμματα τους στον Άγιο Βασίλη.
Ήδη κάποιοι μαθητές έχουν γράψει τα γράμματα που θα στείλουν στον Άη Βασίλη με το "καραβάκι της αγάπης"...
Συγκινεί το γράμμα ενός μικρού μαθητή από τον Άγιο Αρσένιο:


"Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλα αυτά τα ωραία δώρα που μου έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος αποφασίσαμε με τους φίλους μου να στείλουμε και εμείς από τη Νάξο όμορφα δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου και του Χαμόγελου του παιδιού. Μαζί με τους γονείς μας θα τους στείλουμε πεντανόστιμα προϊόντα που παράγονται στο νησί μας. Τραγανές πατάτες Νάξου, την πολυβραβευμένη μας γραβιέρα, αλλά και τα κατσικάκια του νησιού μας. Θα ήθελα με αυτά τα προϊόντα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι και το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδούλες τους. Φτιάξαμε ένα μικρό καραβάκι, μια κιβωτό αγάπης και με την βοήθεια των γονιών μας, των παραγωγών της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα στείλουμε τα προϊόντα μας στην Αθήνα. Με αυτό το καραβάκι στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας στα παιδιά όλης της Ελλάδας και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο έτος... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..."!

Εκεί θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει μία ακόμη προσφορά της Ένωσης για τα παιδιά των παραγωγών του νησιού. Δωρεάν μαθήματα μέσω της πλατφόρμας mynoesis.gr που προσφέρει υποστήριξη στους μαθητές από εξειδικευμένους καθηγητές 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου